Ο Μακρόν καλεί Κίνα και Ρωσία να στηρίξουν την επιβολή αυστηρότερων κυρώσεων σε βάρος της Β. Κορέας

Ο Μακρόν καλεί Κίνα και Ρωσία να στηρίξουν την επιβολή αυστηρότερων κυρώσεων σε βάρος της Β. Κορέας

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι υπολογίζει στη συμβολή της Κίνας και της Ρωσίας, εκ των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ώστε να επιβληθούν νέες αυστηρότερες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας μετά την πρόσφατη πυραυλική δοκιμή της Πιονγκγιάνγκ. 
 

 

"Για μία ακόμη φορά καταδικάζω με κατηγορηματικό τρόπο τη χθεσινή εκτόξευση πυραύλου και τώρα εμείς πρέπει να εντείνουμε τις κυρώσεις", είπε ο Μακρόν στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 24.
 
"Υπολογίζω πολύ στη συμβολή ιδίως της Κίνας και της Ρωσίας προκειμένου να εγκρίνουμε τις αυστηρότερες και αποτελεσματικότερες κυρώσεις" συμπλήρωσε ο Γάλλος Πρόεδρος, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε από το Αμπιτζάν στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE