ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι πρόσεξε από ΑΠΟΕΛ ο Μπαλταζάρ στο ΓΣΖ και ο «πονοκέφαλος» για πέντε ενόψει Άρη

Τι πρόσεξε από ΑΠΟΕΛ ο Μπαλταζάρ στο ΓΣΖ και ο «πονοκέφαλος» για πέντε ενόψει Άρη

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, η ΑΕΛ θα κοντραριστεί με τον ΑΠΟΕΛ (για πρώτη φορά φέτος, αφού το ντέρμπι του Α΄ γύρου είχε αναβληθεί) στο Τσίρειο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ το… έριξε στην «κατασκοπεία»!

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΛ, ο οποίος έχει αποδείξει στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, μετέβη το βράδυ της Τετάρτης (29/11) στο ΓΣΖ και παρακολούθησε ιδίοις όμμασιν το εξ αναβολής παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ερμή.

Ο Μπαλταζάρ σημείωσε αρκετά πράγματα στο μπλοκάκι του, όμως σίγουρα δεν είδε όλα όσα θα ήθελε, αφού η ομάδα της Λευκωσίας αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της, όχι μόνο λόγω τραυματισμών, αλλά και επειδή κάποιοι παίκτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο εν λόγω ματς.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία (εάν θέλει φυσικά) να δει ξανά από κοντά τον ΑΠΟΕΛ και πάλι απέναντι στον Ερμή, στον αγώνα του Σαββάτου στο ΓΣΠ, μιας και η ΑΕΛ αγωνίζεται την Κυριακή με τον Άρη.

Βέβαια, μπορεί ο Δώνης να έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεση του σε αυτό το ματς (Πέρεθ, Γουδίνιο, Βούρος, Σαλάι και Ζαχίντ οι σίγουροι), όμως λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα με την Τότεναμ την ερχόμενη εβδομάδα που θα κρίνει την 3η θέση του ομίλου, αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισιον!

Που σημαίνει με απλά λόγια, ότι και πάλι δεν θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα στο μυαλό του ο Μπαλταζάρ, αν και βέβαια αυτό είναι σχετικό, καθώς ο Πορτογάλος έχει παρακολουθήσει αρκετά dvd με φετινά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ και ξέρει τι θα αντιμετωπίσει…

Πάντως, αν τελικά πάει στο γήπεδο της πρωτεύουσας το Σάββατο ο προπονητής της ΑΕΛ, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται χωρίς τον Μοράις, που είναι εδώ και αρκετά χρόνια το βασικό και αναντικατάστατο «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής των Λευκωσιατών και ίσως αυτή η συγκυρία να του φανεί χρήσιμη…

Από εκεί και πέρα, επειδή το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αργεί ακόμα και προηγείται το Κυριακάτικο (03/12) παιχνίδι με τον Άρη, η Λεμεσιανή ομάδα έχει στραμμένη την προσοχή της αποκλειστικά και μόνο στο εν λόγω ματς, όπου η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα ο Άρης έβαλε δύσκολα στην ΑΕΛ, η οποία χρειάστηκε το γκολ του Σάσι στις καθυστερήσεις, αλλά και τη σωτήρια επέμβαση του Βοζίνια λίγα λεπτά νωρίτερα σε εκτέλεση πέναλτι και γι΄ αυτό και όλοι αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο αγώνα με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, όμως δεν λείπουν οι «πονοκέφαλοι» για τον Μπαλταζάρ, αφού πέντε παίκτες του βρίσκονται στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ!

Πρόκειται για τους Αϊρόσα, Λεόντσο, Αλνταϊρ, Λαφράνς και Σάσι. Δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να προφυλαχθούν και να δούμε για παράδειγμα στην ενδεκάδα, τους Χάρη Κυριάκου και Αντρέ Τεϊσέιρα, στις θέσεις των Αϊρόσα και Λαφράνς, χωρίς φυσικά να αποκλείεται το ενδεχόμενο και άλλων (όχι πολλών) αλλαγών, όπως μας έχει συνηθίσει στις τελευταίες αγωνιστικές ο κόουτς της ΑΕΛ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top