Επιβιώνει;

Επιβιώνει;

Ήταν βασικός στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Ξυλοτύμπου ο Αντρέ Άλβες. 

Κινήθηκε κι αυτός στη μετριότητα, όπως σχεδόν όλοι οι παίχτες που χρησιμοποίησε ο Ρόνι Λέβι. Γι αυτό και ο Ισραηλινός ήταν θυμωμένος μετά τη λήξη. 

Ο Άλβες είχε συμβολή στη… ζόρικη πρόκριση, αφού αυτός έβγαλε τη σέντρα στον Σισέ, ο οποίος σημείωσε το νικητήριο τέρμα της Κυρίας. 

Με τη εικόνα που εκπέμπει ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ, είναι ένας από τους σοβαρούς υποψήφιους για να “κοπεί” από το Αντώνης Παπαδόπουλος τον Γενάρη. 

Αν θα επιβιώσει ή όχι, μόνο ο τεχνικός της ομάδας το γνωρίζει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE