Χρειάζεται αυτοπεποίθηση ο μικρός…

Χρειάζεται αυτοπεποίθηση ο μικρός…

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να παραγγείλει καφέ, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα δεν πήγαινε η μπάλα στην περιοχή του. Χθες βράδυ στο ΓΣΖ δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Ήταν εύκολη η επικράτηση του ΑΠΟΕΛ πάνω στον Ερμή, αλλά σε μερικές φάσεις χρειάστηκε να… επέμβει ή να παίξει μπάλα ο Αντρέας Παρασκευά. 

Να είμαστε ειλικρινείς, δεν τον είδαμε να… αντιδρά με αυτοπεποίθηση. Δηλαδή, δεν μπορούμε να πούμε ότι όποτε χρειάστηκε να επέμβει έκανε το σωστό, ιδιαίτερα σε μια φάση που πήγε να διώξει και δεν βρήκε τη μπάλα. 

Τους νεαρούς παίχτες τους βοηθούμε να γίνονται καλύτεροι, αν τους κάμουμε αληθινή κριτική και όχι λέγοντας ή γράφοντας “παραμυθιάσματα”. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE