Τραγικός θάνατος - Πεινασμένος πύθωνας βγήκε από γυάλα του και σκότωσε 55χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικός θάνατος - Πεινασμένος πύθωνας βγήκε από γυάλα του και σκότωσε 55χρονο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επί τρεις μέρες, ένας άνδρας από την Ταϋλάνδη, κρατούσε σε γυάλα ένα πύθωνα μήκους 7 μέτρων, πριν βρεθεί νεκρός από επίθεση του ερπετού.

Ο άτυχος 55χρονος είχε πιάσει τον πύθωνα το Σάββατο 18/11, όταν τον εντόπισε έξω από το σπίτι του και τον έβαλε σε γυάλα.

Τρεις μέρες αργότερα, επιχειρώντας να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν το φίδι, άνοιξε την γυάλα, με αποτέλεσμα ο πύθωνας, πιθανόν λόγω πείνας, να πεταχτεί και να τον δαγκώσει στο πρόσωπο, ενώ όταν ο 55χρονος έπεσε στο πάτωμα,το φίδι τυλίχτηκε στο λαιμό του και έπνιξε τον 55χρονο Ταϋλανδό.

Η αδερφή του, που ανταποκρίθηκε στις φωνές του, επιχείρησε να απομακρύνει το φίδι, όμως το σφίξιμο του φιδιού ήταν πάρα πολύ δυνατό.

«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι προήλθε από συνδυασμό των ενστίκτων του φιδιού και της πείνας του" ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Aπό Star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE