Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Ο άτυχος 55χρονος είχε πιάσει τον πύθωνα το Σάββατο 18/11, όταν τον εντόπισε έξω από το σπίτι του και τον έβαλε σε γυάλα.
Τρεις μέρες αργότερα, επιχειρώντας να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν το φίδι, άνοιξε την γυάλα, με αποτέλεσμα ο πύθωνας, πιθανόν λόγω πείνας, να πεταχτεί και να τον δαγκώσει στο πρόσωπο, ενώ όταν ο 55χρονος έπεσε στο πάτωμα,το φίδι τυλίχτηκε στο λαιμό του και έπνιξε τον 55χρονο Ταϋλανδό.
Η αδερφή του, που ανταποκρίθηκε στις φωνές του, επιχείρησε να απομακρύνει το φίδι, όμως το σφίξιμο του φιδιού ήταν πάρα πολύ δυνατό.
«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι προήλθε από συνδυασμό των ενστίκτων του φιδιού και της πείνας του" ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Aπό Star.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις