Η αντίδραση του Ησαΐα Ματιάμπα για την αναγγελία γάμου του με την Κύπρια επιχειρηματία – VIDEO

Η αντίδραση του Ησαΐα Ματιάμπα για την αναγγελία γάμου του με την Κύπρια επιχειρηματία – VIDEO

Η κάμερα του «Πρω1νού» και η συνεργάτης της Φαίης Σκορδά βρέθηκε στο καμαρίνι του Ησαϊα και φυσικά τον ρώτησε για την μεγάλη μέρα...

Ο Ησαίας Ματιάμπα αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο τραγουδιστής και η σύντροφος του, Βασιλική Καλανιώτη, η οποία κατάγεται από την Κύπρο θα παντρευτούν.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω της εφημερίδας Φιλελεύθερος, η οποία δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου τους. «Ο κ. Ησαΐας Ματιάμπα του Νικολάου και της Νίκης από Αθήνα και η Βασιλική Καλανιώτη του Αργύρη και της Μαρίας από Αθήνα και προάστιο Αμμοχώστου έδωσαν αμοιβαία υπόσχεση γάμου», αναφέρεται.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Πρω1νό και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον γάμο του. Συγκεκριμένα, όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος αν παντρεύεται, της απάντησε: “Αφού το είδατε γιατί ρωτάτε; Δεν νομίζω να γράφουν ψέματα στις εφημερίδες, εκτός κι αν είναι καμία πρώην”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Σκορδά: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE