Πέταξε το μωρό της με δύναμη στο έδαφος γιατί τσακωνόταν με τον φίλο της

Πέταξε το μωρό της με δύναμη στο έδαφος γιατί τσακωνόταν με τον φίλο της

Μία γυναίκα σόκαρε την κοινωνία της Λουιζιάνα όταν συνελήφθη μετά από μία κίνηση η οποία τραυμάτισε σοβαρά το ίδιο της το μωρό, ηλικίας 3 εβδομάδων. Ένας σοβαρός τσακωμός με τον φίλο της ήταν η αφορμή για να πετάξει το βρέφος με δύναμη στο έδαφος, φωνάζοντας παράλληλα προς τον άνδρα «πάρε το κ…παιδό σου».

 

Ο άνδρας πήγε το βρέφος στο νοσοκομείο και εκεί οι γιατροί διέγνωσαν ένα κάταγμα στο κρανίο του. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και συνελήφθη η 24χρονη Χάιντι Ρίος, ενώ ο άνδρας ανακρίθηκε και αυτός από την αστυνομία. Εκεί ανέφερε πως εν μέσω ενός μεγάλου τσακωμού την ημέρα των Ευχαριστιών «πέταξε το παιδί στα πόδια μου και αυτό χτύπησε στο έδαφος».

Κατά τη σύλληψή της η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε το γεγονός -αρνήθηκε ακόμα και πως κρατούσε το παιδί- και δήλωσε άγνοια για τα τραύματά του. Μόλις ωστόσο βρέθηκε ένας μάρτυρας του περιστατικό από τον δρόμο και κατέθεσε, η γυναίκα άλλαξε την ιστορία της παραδεχόμενη εν τέλει πως «μπορεί και να μου έπεσε το μωρό από τα χέρια».

Τα τραύματα του βρέφους χαρακτηρίζονται σοβαρά αλλά η ζωή του δεν απειλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE