ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 25χρονου ύποπτου για ληστεία σε περίπτερο - Πήγε τα ξημερώματα και με απειλή μαχαιριού έκλεψε χρηματικό ποσό

ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 25χρονου ύποπτου για ληστεία σε περίπτερο - Πήγε τα ξημερώματα και με απειλή μαχαιριού έκλεψε χρηματικό ποσό

Στη σύλληψη 25χρονου από τη Γεωργία, με ελληνικό διαβατήριο, ως υπόπτου για τη διάπραξη ληστείας, υπό την απειλή μαχαιριού που έγινε την 26η Νοεμβρίου, σε περίπτερο στην Αποστόλου Παύλου, στην Πάφο, προχώρησε η Αστυνομία.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου ανακρινόμενος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Πάφο, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία από υπάλληλο περιπτέρου, γύρω στη 1.15 τα ξημερώματα της Κυριακής , άγνωστος άνδρας, που είχε καλυμμένο το μισό του πρόσωπο με ύφασμα, εισήλθε εντός του περιπτέρου και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε χρήματα.

Ο δράστης αφού κατάφερε και έκλεψε χρηματικό ποσό, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη - «Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι θέμα προς συζήτηση»

«Οτιδήποτε ξεφεύγει του συμφωνημένου πλαισίου δεν είναι καν θέμα προς συζήτηση, και χαίρομαι, γιατί αυτή είναι και η θέση της διεθνούς κοινότητας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της διευρυμένης Συνόδου που συγκάλεσε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου 2025, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE