Η απάντηση της ΚΟΠ και το αίτημα της Ομόνοιας με την αντίδραση της ΑΕΚ!

Η απάντηση της ΚΟΠ και το αίτημα της Ομόνοιας με την αντίδραση της ΑΕΚ!

Η Ομόνοια πήρε απάντηση για την επιστολή που είχε στείλει ζητώντας να ενημερωθεί κατά το πόσο θα ισχύσει η ταυτοποίηση στο ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ.

Μία απάντηση που δόθηκε στους «τριφυλλοφόρους» από τον γενικό διευθυντή της ΚΟΠ, Ανθούλη Μυλωνά.  Η ΚΟΠ δεν θεωρεί απαραίτητη την ταυτοποίηση, με βάση και την τοποθέτηση από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοϊζίδου- Νικολαΐδου.

Έτσι, η Ομόνοια κινήθηκε και απευθύνθηκε προς την ΑΕΚ να της σταλούν εισιτήρια για προπώληση.  Η απάντηση που πήραν οι «τριφυλλοφόροι» από τους «κιτρινοπράσινους» ήταν ότι αυτό θα γίνει μόνο μέσω ταυτοποίησης.  Κάτι που εστίασε η ΑΕΚ ότι είναι η πολιτική που ακολουθεί και εφαρμόζει σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια.

Έτσι, δεν αποκλείεται την Παρασκευή να προκύψει επίσημη αντίδραση από πλευράς διοίκησης της Ομόνοιας περί αυτού του θέματος που έχει προκύψει μερικά 24ωρα πριν το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE