ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόκριση για Εσπανιόλ, Αλαβές, Βιγιαρεάλ και οι… ομορφιές του ρεφ (video)

Πρόκριση για Εσπανιόλ, Αλαβές, Βιγιαρεάλ και οι… ομορφιές του ρεφ (video)

Την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Copa del Rey «σφράγισαν» οι Εσπανιόλ (3-2 Τενερίφη), Βιγιαρεάλ (3-0 Πονφεραντίνα). Νέα «γκάφα» με πέναλτι εκτός περιοχής από τον διαιτητή του Βαλένθια-Μπαρτσελόνα.

Εσπανιόλ – Τενερίφη 3-2

Η Τενερίφη προηγούνταν με 1-0 (Ακόστα 10′) στην Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ και είχε την δυνατότητα να προκριθεί στους 16, χάρη και στο 0-0 του πρώτου αγώνα. Ο περιβόητος διαιτητής του Βαλένθια-Μπαρτσελόνα ωστόσο μετά το γκολ-μισό μέτρο που δεν έιδε, καταλόγισε πέναλτι για χέρι εκτός περιοχής!

Ο Μορένο δεν είπε όχι στο δώρο, ισοφάρισε σε 1-1 στο 36′ με τους Καταλανούς στην συνέχεια να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης με 3-1 (Γκρανέρο 57′, Σέρχιο Γκαρσία (90+1′), με τους φιλοξενούμενους απλώς να μειώνουν με τον Χουάν Κάρλος στο 90+4′, μένοντας με το παράπονο για την καταφανή αδικία.

 

Βιγιαρεάλ – Πονφερραντίνα 3-0

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είχε κέφια στο «Estadio de la Cerámica» και η Βιγιαρεάλ πανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 στο πρώτο ματς με επιθετικό ντεμαράζ στο δεύτερο ημίχρονο «κλειδώνοντας» την παρουσία της στον επόμενο γύρο του Copa del Rey.

Ο Κογκολέζος στράικερ με δύο τέρματα (47′, 62′) άνοιξε το δρόμο στην νίκη, με τον Μπάκα στο 64′ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Αλαβές – Χετάφε 3-0

Η νίκη της (1-0) Αλαβές στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων έκανε ευκολότερο το έργο της ομάδας του Χαβιέρ Καμπέλο η οποία είχε πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στην Χετάφε.

Με τους δύο πρώην επιθετικούς της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ Ελ Χανταντί (3′, 69′) και Μπόγιαν Κρκιτς (69′), ο σύλλογος από την Βασκονία πήρε άνετη νίκη με 3-0 και θα μπει στην κλήρωση του επόμενου γύρου του κυπέλλου Ισπανίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top