ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ – ΜΑΚΕΝΖΥ: Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά εκ πρώτης όψεως– Άγνωστο αν καλύπτεται με ασφάλεια το κτήριο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ – ΜΑΚΕΝΖΥ: Κακόβουλη ενέργεια η φωτιά εκ πρώτης όψεως– Άγνωστο αν καλύπτεται με ασφάλεια το κτήριο

Εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/12 σε νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή Μακένζυ στη Λάρνακα, φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.   

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διεφάνη ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα και είναι άγνωστο κατά πόσον το νυχτερινό κέντρο καλύπτεται από ασφάλεια. 

Θυμίζουμε ότι η ώρα 03:30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κέντρο αναψυχής στην Λάρνακα στην περιοχή Μακένζυ .   

Για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκε στο σημείο ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας ‘Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.20.   

Το νυκτερινό κέντρο υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο χώρο και στον εξοπλισμό του. Η αποτελεσματική παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς    στον 1ον όροφο το οποίο χρησιμοποιείται επίσης ως χώρος κέντρου αναψυχής με διαφορετικό ενοικιαστή.

Η σκηνή φυλαγόταν από την Αστυνομία, η οποία διενέργησε τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς σε συνεργασία με την πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.            

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top