ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόσα λεφτά θέλει για να επιστρέψει ο Λαβόρδε…

Πόσα λεφτά θέλει για να επιστρέψει ο Λαβόρδε…

Στην Ανόρθωση το ξεκαθάρισαν από την πρώτη μέρα που… εμφανίστηκαν οι πληροφορίες, ότι παίζει θέμα επιστροφής Λαβόρδε, ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (ελέω οικονομικού) να φορέσει ο Κολομβιανός τη φανέλα με το Φοίνικα στο στήθος. 

Τούτο ουσιαστικά επανέλαβε και πριν 4 μέρες, μιλώντας στη Cytavision, ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή.

Σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal News, αναφέρει ότι στις συζητήσεις που έγιναν με τον Λαβόρδε, φέρεται να έχει ζητήσει μισό εκατομμύριο ετησίως για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Κυρία. 

Φαίνονται υπερβολικές οι απαιτήσεις του Κολομβιανού, αλλά στην Κρασνοντάρ δεν παίρνει λιγότερα. Οι ετήσιες απολαβές του είναι 850 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Το συμβόλαιο του λήγει τον Μάιο του 2018. 

Εύκολα μπορούν να κατανοήσουν οι χιλιάδες οπαδοί της Κυρίας, ότι η διοίκηση δεν μπορεί να “ξηλωθεί” (στην οικονομική φάση που περνά ο Σύλλογος) και να δώσει 500 χιλιάδες το χρόνο στον Κολομβιανό εξτρέμ. Αναγνωρίζουν ότι είναι σπουδαίος παίχτης, αλλά δεν είναι καιρός για τρέλες (για τα κυπριακά δεδομένα μιλώντας) και εξωφρενικές υπερβάσεις. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top