ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Σπείρα εκτιμά η Αστυνομία βρίσκεται πίσω από διάρρηξη και απόπειρα κλοπής της ΣΠΕ

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Σπείρα εκτιμά η Αστυνομία βρίσκεται πίσω από διάρρηξη και απόπειρα κλοπής της ΣΠΕ

Σπείρα που δρα με πανομοιότυπο τρόπο εκτιμά η Αστυνομία πως βρίσκεται πίσω από τη διάρρηξη και απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/12, στη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Ανατολικής Λεμεσού, στην κοινότητα Παρεκκλησιάς. 

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι δράστες χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο για να παραβιάσουν την Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή, όπως έκαναν σε δυο άλλες περιπτώσεις μέσα στο καλοκαίρι, η μια στο ίδιο κατάστημα και η άλλη στη ΣΠΕ Πύργου.
 
"Πιστεύεται ότι είναι σπείρα η οποία δρα με τον ίδιο τρόπο και ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, τα οποία, όπως φαίνεται από την περιγραφή και από την ομιλία που άκουσαν κάποια πρόσωπα, είναι αλλοδαποί", είπε ο κ.Σωτηριάδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE