ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Σπείρα εκτιμά η Αστυνομία βρίσκεται πίσω από διάρρηξη και απόπειρα κλοπής της ΣΠΕ

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Σπείρα εκτιμά η Αστυνομία βρίσκεται πίσω από διάρρηξη και απόπειρα κλοπής της ΣΠΕ

Σπείρα που δρα με πανομοιότυπο τρόπο εκτιμά η Αστυνομία πως βρίσκεται πίσω από τη διάρρηξη και απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/12, στη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Ανατολικής Λεμεσού, στην κοινότητα Παρεκκλησιάς. 

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι δράστες χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο για να παραβιάσουν την Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή, όπως έκαναν σε δυο άλλες περιπτώσεις μέσα στο καλοκαίρι, η μια στο ίδιο κατάστημα και η άλλη στη ΣΠΕ Πύργου.
 
"Πιστεύεται ότι είναι σπείρα η οποία δρα με τον ίδιο τρόπο και ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, τα οποία, όπως φαίνεται από την περιγραφή και από την ομιλία που άκουσαν κάποια πρόσωπα, είναι αλλοδαποί", είπε ο κ.Σωτηριάδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.