ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Σπείρα εκτιμά η Αστυνομία βρίσκεται πίσω από διάρρηξη και απόπειρα κλοπής της ΣΠΕ

ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Σπείρα εκτιμά η Αστυνομία βρίσκεται πίσω από διάρρηξη και απόπειρα κλοπής της ΣΠΕ

Σπείρα που δρα με πανομοιότυπο τρόπο εκτιμά η Αστυνομία πως βρίσκεται πίσω από τη διάρρηξη και απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/12, στη Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Ανατολικής Λεμεσού, στην κοινότητα Παρεκκλησιάς. 

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, οι δράστες χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο για να παραβιάσουν την Αυτόματη Ταμειακή Μηχανή, όπως έκαναν σε δυο άλλες περιπτώσεις μέσα στο καλοκαίρι, η μια στο ίδιο κατάστημα και η άλλη στη ΣΠΕ Πύργου.
 
"Πιστεύεται ότι είναι σπείρα η οποία δρα με τον ίδιο τρόπο και ότι πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα, τα οποία, όπως φαίνεται από την περιγραφή και από την ομιλία που άκουσαν κάποια πρόσωπα, είναι αλλοδαποί", είπε ο κ.Σωτηριάδης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE