Οι συνεργάτες της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» πάνε εκδρομή – Χωρίς την Αριστοτέλους! – VIDEO

Οι συνεργάτες της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» πάνε εκδρομή – Χωρίς την Αριστοτέλους! – VIDEO

Την Παρασκεύη 1η Δεκεμβρίου μαζεύτηκαν όλοι στις εγκαταστάσεις του Alpha Κύπρου και ξεκίνησαν με το «τρενάκι του τρόμου» το ταξίδι τους.

Το instastory της Εριλένας Πελαγία πρόδωσε την εκδρομή του πάνελ και όλων των υπόλοιπων συνεργατών της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιανα».

Το τρενάκι του τρόμου δεν ήταν τίποτα άλλο από το αυτοκίνητο ενός από τους συνεργάτες της εκπομπής που ανέλαβε να τους μεταφέρει στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους» λόγω της νοεγέννητης Μελίνας δεν τους συνόδευσε.

Η σημερινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, όπως ανέφερε η Χριστιάνα την Πέμπτη, θα βγει στον αέρα από την Λεμεσό:

Δείτε τις αναρτήσεις της συνεργάτιδας της Αριστοτέλους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE