ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γλυκοκοιτάζουν Μυτίδη δύο μεγάλοι!

Γλυκοκοιτάζουν Μυτίδη δύο μεγάλοι!

Ο Νέστορας Μυτίδης δεν διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας του ελέω… Τολεμές, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ιδιάκεθ για τη “γραμμή κρούσης”, ενώ στα τελευταία ματς έμεινε και εκτός αποστολής.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν τον υπολογίζει ο Ιδιάκεθ, απλά τη δεδομένη στιγμή δεν είναι στις πρώτες του επιλογές, γεγονός που άρχισε να δημιουργεί σενάρια ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Ειδικά τις τελευταίες ώρες, “φούντωσαν” οι φήμες και τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης για τον διεθνή επιθετικό (υπήρξε σχετική αναφορά στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, μετά από πληροφορίες των συναδέλφων του σταθμού), όμως από τη στιγμή που ο Μυτίδης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, για να αλλάξει σύλλογο, θα πρέπει είτε η ομάδα της Λάρνακας να τον αφήσει ελεύθερο (δεν έχει τέτοια πρόθεση…), είτε να έρθει ενώπιον της μία πρόταση που θα την ικανοποιεί οικονομικά, για να εξετάσει σοβαρά το ενδεχομένο αποχώρησης του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Απάντησε στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ  - «Φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ»

ΠτΔ: Απάντησε στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ - «Φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ»

Το ΑΚΕΛ φαίνεται ότι υιοθετεί την προσέγγιση του κ. Στιούαρτ ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε σχέση με το θέμα των 28 παράτυπων μεταναστών στη νεκρή ζώνη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top