«Δεν είχε κανένα όταν ήρθε στην Κύπρο»

«Δεν είχε κανένα όταν ήρθε στην Κύπρο»

Ο Χριστάκης Κασσιανός ήταν ο φιλοξενούμενος του Κώστα Μαλέκκου στην εκπομπή «Όλα Μάλε», στον Super Sport Fm (104.0). Μεταξύ άλλων ο κ.Κασσιανός μίλησε και για τον Τιμούρ Κετσπάγια, και την μεταξύ τους σχέση.

Δείτε τι δήλωσε:

«Επειδή ήταν ένα παιδί που δεν είχε κανένα όταν ήρθε στην Κύπρο και ήταν ντροπαλός, αφού δεν ήξερε την γλώσσα, θεώρησα από την αρχή πως έπρεπε να μπει γρήγορα στην ομάδα και να μπορεί να δώσει εκείνα που καταλάβαμε από τις πρώτες μέρες ότι μπορεί. Για να τα δώσει αυτά, έπρεπε να νιώθει καλά και σαν άνθρωπος, όχι μόνο εντός του γηπέδου, αλλά και εκτός. Ένιωθα ότι μπορούσα να τον βοηθήσω σε αυτό. Σιγά σιγά από μόνος του εγκλιματίστηκε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.