To Respect του Χαραλαμπίδη σε Μαραντόνα και Πελέ (photo)

To Respect του Χαραλαμπίδη σε Μαραντόνα και Πελέ (photo)

Μια φωτογραφία που παίζει παντού τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, είναι αυτή του Μαραντόνα που δίνει ένα στοργικό φιλί στον καθηλωμένο σε τροχοκάθισμα Πελέ.

Η συγκεκριμένη μεγάλη στιγμή πάρθηκε από τον φωτογραφικό φακό στην χθεσινή(1/12) κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πήρε την φωτογραφία και την ανέβασε στα Social Media, βάζοντας και το ενδεικτικό σχόλιο κάτω από αυτή.

Because football is something more than just a game! #ilovefootball #kingofsports #respect @Pele @DiegoAMaradona.

 

 

Because football is something more than just a game! #ilovefootball #kingofsports #respect @pele @maradona

A post shared by Constantinos Charalambides (@charalambides10) on

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE