ΑΓΓΛΙΑ – ΤΡΑΓΙΚΟ: Οδηγός οχήματος πολυτελείας παρέσυρε και σκότωσε αγόρι σε αυτοκινητόδρομο

ΑΓΓΛΙΑ – ΤΡΑΓΙΚΟ: Οδηγός οχήματος πολυτελείας παρέσυρε και σκότωσε αγόρι σε αυτοκινητόδρομο

Τραγική είδηση από την Αγγλία…

14χρονο αγόρι έχασε την ζωή του σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Ντέντον του Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Όχημα παρέσυρε το απόγευμα της Παρασκευής (01/12) τον έφηβο και τον εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο στην λωρίδα ασφαλείας του αυτοκινητοδρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξετάζει η Αστυνομία, το όχημα που παρέσυρε το παιδί ήταν ένα γκρίζο BMW convertible.

Οδηγοί διερχόμενων οχημάτων ειδοποίησαν την Αστυνομία κι αμέσως στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρο. Το παιδί ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Απεβίωσε αργότερα στο νοσοκομείο.

Πιστεύεται ότι προσπαθούσε να διασταυρώσει με τα πόδια τον αυτοκινητόδρομο, όταν συνέβη το μοιραίο.

Ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για μερικές ώρες προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις στην σκηνή.

Η Αστυνομία απηύθυνε έκκληση στο κοινό να βοηθήσει για την εξακρίβωση των συνθηκών υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE