Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό Καρλάο

Οι πρώτες ενδείξεις για τον τραυματισμό Καρλάο

Ο Καρλάο στο όγδοο λεπτό της αναμέτρηση με τον Ερμή Αραδίππου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δέχτηκε δυνατό κτύπημα από τον Εμεγκάρα και λίγο μετά που σωριάστηκε στο χορτάρι, αποχώρησε αναγκαστικά εκτός γηπέδου, κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» έδειξε να χωλαίνει και να πονάει αρκετά στο πόδι, κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη να τον αντικαταστήσει με τον Ρουέδα. Σίγουρα υπάρχει έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του έμπειρου αμυντικού, με τις πρώτες ενδείξεις να φανερώνουν ότι αντιμετωπίζει «θέματα» στον αστράγαλο του. Φυσικά, όλα θα φανούν στις ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες για να διαπιστώσει την σοβαρότητα του προβλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE