ΠΥΛΑ: Άγνωστοι έριξαν περιτοίχισμα μάντρας και έφυγαν με 33 αρνιά

ΠΥΛΑ: Άγνωστοι έριξαν περιτοίχισμα μάντρας και έφυγαν με 33 αρνιά

Συνολικά 33 αρνιά αξίας περίπου 4 χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από μάντρα στην Πύλα ιδιοκτησίας κατοίκου Πύλας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τα μεσάνυκτα της 1ης Δεκεμβρίου καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από κάτοικο Πύλας ότι την ίδια μέρα και μεταξύ των ωρών 22.00 – 23.45, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν από τη μάντρα που διαθέτει στην περιοχή «Γλυτζιά μοσφιλιά» στην Πύλα, 33 αρνιά, αξίας 120 ευρώ το καθένα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης και των Ειδικών Καθηκόντων οι οποίοι ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι πέτυχαν είσοδο στη μάντρα αφού έριξαν το εξωτερικό περιτοίχισμα.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE