Ειλικρινής! Όλα όσα παραδέχθηκε ο κόουτς και ανέλαβε ευθύνη

Ειλικρινής! Όλα όσα παραδέχθηκε ο κόουτς και ανέλαβε ευθύνη

Ο προπονητής της Πάφου FC, Λούκα Έλσνερ, με το πέρας της ήττας της ομάδας του από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο δήλωσε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

«Είναι μια από τις χειρότερες μέρες της σύντομης προπονητικής καριέρας μου. Όχι επειδή χάσαμε από τον Απόλλων που είναι καλύτερη ομάδα αλλά επειδή δεν δείξαμε σεβασμό στον εαυτό μας, στον κόσμο μας και στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να κρυφτώ σε μια τρύπα και να μείνω εκεί για καιρό. Αλλά δεν θα το κάνω και θα πάρω την ευθύνη. Κάποιες επιλογές μου ήταν λάθος. Τώρα πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα πως πρέπει να παλέψουμε για την παραμονή. Αυτός είναι ο στόχος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE