Μεγάλη υπόθεση…

Μεγάλη υπόθεση…

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια είναι εδώ. Ήταν στην αποστολή με την Άχνα, χθες βλέποντας το παιχνίδι ο Σωφρόνης να το καθαρίζουν ο Άλεξ και τα άλλα παιδιά, έριξε μέσα και τον Ισπανό μέσο. 

Οκτώ μήνες πέρασαν από τότε που έπαιξε ξανά σε επίσημο παιχνίδι. 

Δεν είναι λίγο πράγμα, το ότι έδειξε υπομονή και επιμονή, μετά από σοβαρή περιπέτεια (λοιμώδης μονοπυρήνωση και όχι μόνο) να κλοτσήσει ξανά μπάλα. 

Ευγνώμων είναι φυσικά ο παίχτης και προς τους ανθρώπους της ομάδας (διοίκηση και προπονητή), γιατί δεν τον “πέταξαν” το περασμένο καλοκαίρι και τον κράτησαν στην ομάδα. 

Όπως γράψαμε και την Παρασκευή, ο Σωφρόνης Αυγουστή, τον πιστεύει πολύ τον παίχτη. Είναι κι αυτός μια από τις εσωτερικές μετεγγραφές του Χειμώνα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE