Έκαναν παιχνίδι… και εκτός γηπέδου Μυτίδης και Μοΐσοφ!

Έκαναν παιχνίδι… και εκτός γηπέδου Μυτίδης και Μοΐσοφ!

Σε συνέχεια του κοινωνικού της προγράμματος οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μοΐσοφ και Νέστωρας Μυτίδης συμμετείχαν χθες (02/12) στο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζαράκι που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο UCLan.

Οι δυο ποδοσφαιριστές με πολύ μεγάλη χαρά βρέθηκαν στην φιλανθρωπική εκδήλωση, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στον οργανισμό “Ένα όνειρο μια ευχή”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.