Το πήρε προσωπικά ο Λεόντσο!

Το πήρε προσωπικά ο Λεόντσο!

Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου Λεόντσο στο 14΄ και στο 24΄, η ΑΕΛ προηγείται του Άρη με 2-0 και βάζει τις βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμα τριπόντου!

Ο Λεόντο έφθασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα, από το παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός, ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή, στις 29 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE