Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
Η Αστυνομία βγαίνει μαζικά στους δρόμους με νέα μεγάλη εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.
Η εκστρατεία αρχίζει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.
Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης αποτελεί την κύρια αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων στη χώρα μας καθώς κατά την πενταετία 2012 – 2017, πέραν των 60 συνανθρώπων μας, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα, που αιτία πρόκλησης τους ήταν η κατανάλωση αλκοόλ πριν από την οδήγηση.
Και προστίθεται ότι στο πλαίσιο των προσπαθειών της για πρόληψη και μείωση των οδικών συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, η Αστυνομία Κύπρου, πραγματοποιεί από αύριο 4 Δεκεμβρίου, μέχρι και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, την 9η φετινή παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις