ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στον Αστυνομικό Σταθμό τρία άτομα για τις συμπλοκές κοντά από το σωματείο της Ομόνοιας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στον Αστυνομικό Σταθμό τρία άτομα για τις συμπλοκές κοντά από το σωματείο της Ομόνοιας

Σε αστυνομικό σταθμό για να δώσουν καταθέσεις μεταφέρθηκαν τρία άτομα σε σχέση με τις συμπλοκές κοντά από το σωματείο της Ομόνοιας στη Λευκωσία.

 Το επεισόδιο διαδραματίστηκε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 3/12 επί της οδού Κρέοντος.

Η Αστυνομία έφτασε στη σκηνή μετά από πληροφορίες ότι υπήρχαν συμπλοκές και μαχαιρώματα μεταξύ ατόμων.

Από τις έρευνες που διεξήγαγε η Αστυνομία και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που τύχαμε, το ενδεχόμενο των μαχαιρωμάτων έχει αποκλειστεί.

Οι τρεις αλλοδαποί οι οποίοι φέρονται να συνεπλάκησαν ανακρίνονται για να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του εν λόγω περιστατικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Λετυμπιώτης: «Πράξη θεσμικής ευαισθησίας και απολύτως σεβαστή η παραίτηση Μυλωνόπουλου»

Απόλυτα σεβαστή χαρακτήρισε την απόφαση παραίτησης του Χρήστου Μυλωνόπουλου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια πράξη θεσμικής ευαισθησίας για την προστασία της διαδικασίας ως προς την δημόσια εικόνα.