«Κρέμασε» την ομάδα του ο Ορλάντο Σα, βασικός ο Λαϊφης

«Κρέμασε» την ομάδα του ο Ορλάντο Σα, βασικός ο Λαϊφης

Η Σταντάρ Λιέγης έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στην έδρα της με αντίπαλο την Αντβέρπ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βελγικού πρωταθλήματος (Τζουπίλιερ Λιγκ), με τους Κωνσταντίνο Λαϊφη και Ορλάντο Σα να αγωνίζονται βασικοί.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος πρώην άσος της ΑΕΛ, σκόραρε στο 45΄+1΄ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία όμως ισοφαρίστηκε στο 72΄ από τον Χάιρεμανς, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Σα είχε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις (σ.σ. στο 90΄+1΄) για να σκοράρει εκ νέου και να χαρίσει στην ομάδα του το τρίποντο, αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και από… ωραίος μετά το γκολ που πέτυχε, έγινε μοιραίος στο φινάλε για τη Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: Συναντήθηκε με Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ - Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και Κυπριακό

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: Συναντήθηκε με Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ - Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρίγκιπα Διάδοχο του Κουβέιτ Sheikh Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah.

BEST OF TOTHEMAONLINE