Παραίτηση στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (ανακοίνωση)

Παραίτηση στον Ολυμπιακό Λευκωσίας (ανακοίνωση)

Η ήττα από τη Δόξα έφερε εξελίξεις στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αφού μετά την πρόθεση παραίτησης που εξέφραση στη συνέντευξη Τύπου ο Χρύσης Μιχαήλ και τη δήλωση στήριξης από τον πρόεδρο, Κώστα Σεραφείμ, ακολούθησε η παραίτηση του Γ.Γ. του “Τακτακαλά”, Πέτρου Πέτρου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “μαυροπράσινων”:

“Ο Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Λευκωσίας κύριος Πέτρος Πέτρου έχει υποβάλει την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για λόγους αρχής. Η παραίτηση του θα εξεταστεί στην αυριανή έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.