Δεν ξανάγινε: Πανηγύρισε με τον… διαιτητή μετά το γκολ του Βοού και αποβλήθηκε! (video)

Δεν ξανάγινε: Πανηγύρισε με τον… διαιτητή μετά το γκολ του Βοού και αποβλήθηκε! (video)

Η Λαμία κόντρα στον Παναιτωλικό πήρε ανέλπιστα τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα ματς με επεισοδιακό φινάλε και τρεις αποβολές, μία εκ των οποίων έγινε λόγω ενός… ιδιαίτερου πανηγυρισμού.

Πρωταγωνιστής στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας της ομάδας της Φθιώτιδας, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος μετά την ισοφάριση του Βοού, πανηγύρισε με τον διαιτητή Νεοφυτιάδη που τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το γεγονός αυτό σχολίασε με τοποθέτησή της η ομάδα του Αγρινίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο τερματοφύλακας της Λαμίας Παπαδόπουλος, πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης στο 97′ με τον άνθρωπο που έπρεπε…».

Δείτε ΕΔΩ το επίμαχο βίντεο με την αποβολή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect