Νέα μεγάλη επιτυχία για την Κύπρο σε αγώνες Καράτε!

Νέα μεγάλη επιτυχία για την Κύπρο σε αγώνες Καράτε!

Νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Κυπριακός αθλητισμός στους Παγκόσμιους Αγώνες Παραδοσιακού Καράτε οι οποίοι διεξάγονται από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου στην Ιταλία!

Συγκεκριμένα, ο Χρύσανθος Βασιλείου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό kumite ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Καράτε της ITKF και United World Karate!

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE