ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στόχος εμπρηστών το όχημα πρώην αστυνομικού – Καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στόχος εμπρηστών το όχημα πρώην αστυνομικού – Καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο

Γύρω στην 1:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας 4/12, ξέσπασε φωτιά σε όχημα στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 4/12, λήφθηκε κλήση τόσο από την Αστυνομία όσο και την Πυροσβεστική οι οποίες αμφότερες μετέβησαν στην σκηνή, όπου ύστερα από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η σκηνή αποκλείστηκε αμέσως από την Αστυνομία, ενώ με το πρώτο φως της Δευτέρας 4/12, θα διενεργηθούν περεταίρω εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι το όχημα που καταστράφηκε μάλιστα ολοσχερώς από την κακόβουλη ενέργεια, ανήκει σε συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος στην κατάθεσή του, εξέφρασε υποψίες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

Το όχημα ήταν αξίας 2 χιλιάδων ευρώ και δεν υπήρχε ασφαλιστική κάλυψη.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE