ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 24χρονη προκάλεσε αναστάτωση - Επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 24χρονη προκάλεσε αναστάτωση - Επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό

Γυναίκα που προκαλούσε ανησυχία στο αεροδρόμιο Λάρνακας, συνελήφθηκε μετά από επίθεση εναντίον αστυνομικού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή 3/12, λίγο μετά τις επτά το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό του αεροδρομίου Λάρνακας ότι υπήρχε αλλοδαπή μεθυσμένη στο χώρο αναχωρήσεων η οποία προκαλούσε ανησυχία.
 
Αστυνομικοί του αεροδρομίου μετέβησαν στο χώρο αναχωρήσεων όπου εντόπισαν γυναίκα από τη Ρωσία ηλικίας 24 χρόνων, η οποία θα αναχωρούσε για τη χώρα της να φωνάζει, να μυρίζει έντονα αλκοόλ και να εξυβρίζει τους αστυνομικούς.
 
Η γυναίκα συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.
 
Ωστόσο κατά την επιβίβαση της στο αστυνομικό όχημα η γυναίκα αρνείτο να εισέλθει σε αυτό και επιτέθηκε σε αστυνομικό δαγκώνοντας τον στον δεξιό  αντιβραχίονα προκαλώντας του ερυθρότητα. Επίσης του προκάλεσε ανοικτό τραύμα ραχιαίας επιφάνειας του αριστερού δείκτη άνω άκρου.
 
Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη συνέχεια απολύθηκε.
 
Η γυναίκα οδηγήθηκε και κρατείται σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λάρνακας, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου θα κατηγορηθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.