ΛΑΡΝΑΚΑ: «Μπούκαραν» στην οικία επιχειρηματία – Άρπαξαν αντικείμενα πέραν των 25 χιλιάδων ευρώ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Μπούκαραν» στην οικία επιχειρηματία – Άρπαξαν αντικείμενα πέραν των 25 χιλιάδων ευρώ

Χρυσαφικά αξίας πέραν των 25 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από διαμέρισμα στη Λάρνακα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή 3/12 γύρω στις 22.45 το βράδυ καταγγέλθηκε από επιχειρηματία από τη Λάρνακα ότι την ίδια ημέρα και μεταξύ των ωρών 09.30 – 14.30, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα του που βρίσκεται στη Λάρνακα.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και διαπίστωσαν ότι η είσοδος και έξοδος στο διαμέρισμα επετεύχθη από ανοικτή αλουμινένια συρόμενη μπαλκονόπορτα στον πρώτο όροφο, αφού οι δράστες σκαρφάλωσαν από το μπαλκόνι.
 
Από το διαμέρισμα κλάπηκαν από κομοδίνο του κυρίως υπνοδωματίου χρυσαφικά αξίας 25 περίπου χιλιάδων ευρώ, ένα επώνυμο ρολόι χειρός, αξίας 500 ευρώ και ένα επίσης επώνυμο επίχρυσο ρολόϊ αξίας 500 ευρώ.
 
Η Αστυνομία προέβη σε έρευνες στη γύρω περιοχή προς εντοπισμό κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης το οποίο τυχόν να κατέγραψε τις ενέργειες των δραστών, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
Το διαμέρισμα δεν διέθετε κλειστό σύστημα παρακολούθησης ή σύστημα συναγερμού, ενώ τα κλαπέντα δεν καλύπτονται από ασφάλεια.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE