Έδρασε «μποξέρ» στη Λεμεσό!

Έδρασε «μποξέρ» στη Λεμεσό!

Υπήρξε ένταση σε ένα παιχνίδι των μικρότερων κατηγοριών (όχι της δεύτερης) που έγινε το Σάββατο στη Λεμεσό. 

Λες και είχαν να χωρίσουν τα χωράφια τους, μερικοί υποστηρικτές των δυο ομάδων. Η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να δράσει ένας υποστηρικτής της φιλοξενούμενης ομάδας, στέλνοντας στο νοσοκομείο οπαδό των γηπεδούχων. 

Ήταν δυνατή η μπουνιά που του έριξε στο πρόσωπο, όπως είπαν στην στήλη αυτόπτες μάρτυρες. Τον “μποξέρ” τον είδαν άλλοι οπαδοί των γηπεδούχων, όταν μπήκε στο αυτοκίνητο του για να αποχωρήσει από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί μερικές ώρες αργότερα από την αστυνομία. 

Θα έχει μπλεξίματα με το νόμο. Όσο κι αν βγαίνουμε από τα ρούχα μας, οφείλουμε να μην δείχνουμε τη… δύναμη μας (όση κι αν έχουμε) σε άλλους. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE