Ο νεαρός ρεφ που έκανε την έκπληξη!

Ο νεαρός ρεφ που έκανε την έκπληξη!

Πριν 3-4 μέρες μου είπαν για τον Τιμόθεο Χριστοφή (φωτό) ότι έκανε την έκπληξη, παίρνοντας το σήμα του διεθνούς διαιτητή. 

Αφήνοντας εκτός λίστας των διεθνών, έναν από τους καλύτερους διαιτητές (πέρσι ήταν ο κορυφαίος) των τελευταίων χρόνων, τον Λούκα Σωτηρίου. 

Όπως έμαθε ο Κορακολόγος, ο Τιμόθεος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και πρόσφερε μερικές “εξυπηρετήσεις” σε άνθρωπο, που είναι μέσα στα κέντρα λήψης αποφάσεων. 

Να σας πω την αλήθεια, μου αρέσει να… προωθούνται νέα παιδιά. Φτάνει να το αξίζουν. Να έχουν ικανότητες και προοπτικές ανέλιξης. 

Μακάρι το παιδί να δικαιώσει εκείνους που τον πίστεψαν. 

Ενημερωτικά να σας πούμε, ότι οι άλλοι τρεις διαιτητές για το 2018 είναι οι Δημητρίου Βασίλης, Μασσιάς Δημήτρης, Τράττου Λεόντιος.

Ο ΚΟΡΑΚΟ-ΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE