Τον Στέλιο Ιωακείμ άφησε πίσω ο Μουζουράκης - Και όμως πέρασε στα live ο Κύπριος- VIDEO
04.12.2017 - 10:50
Άφωνη έμεινε η Παπαρίζου με την φωνή του Κύπριου και του ζήτησε χωρίς μικρόφωνο να της εξηγήσει πώς το κάνει....
O Στέλιος Ιωακείμ στο επεισόδιο της Κυριακής, 3 Δεκεμβρίου, που παρακολουθήσαμε από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ ερμήνευσε με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο το «Evolution of the skid».
Ο Κύπριος εντυπωσίασε στο 2o Knockout του The Voice of Greece, και όμως ο coach του δεν τον επέλεξε για να προχωρήσει μαζί του στα live, παρόλο που του είπε ένα τεράστιο "μπράβο" για την φωνή του, αλλά και την κίνησή του.
Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».