ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάδος ανακύκλωσης «σπρώχνει» τους πεζούς λίγα εκατοστά από διερχόμενα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κάδος ανακύκλωσης «σπρώχνει» τους πεζούς λίγα εκατοστά από διερχόμενα οχήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έβαλαν κάλαθο ανακύκλωσης σε πεζοδρόμιο και άφησαν μόνο μερικά εκατοστά για τους πεζούς.

Ερωτηματικά προκαλεί η εικόνα που δημοσίευσε πολίτης, την Κυριακή 3/12 στην ομάδα του Facebook, «Παράπονα Λεμεσού» και δείχνει δύο γυναίκες να προσπαθούν να χωρέσουν μεταξύ κάδου ανακύκλωσης και σταθμευμένου οχήματος.

Χωρίς να είναι ξεκάθαρο που ακριβώς βρίσκεται ο συγκεκριμένος κάδος , όσοι λεμεσιανοί δουν τη φωτογραφία, μπορούν να υποθέσουν ότι είναι στη λεωφόρο Μακαρίου στην Λεμεσό.

Αδιαμφισβήτητα, οι πολίτες πρέπει να ανακυκλώνουν και καλό είναι να υπάρχουν όσο το δυνατό περισσότερα σημεία με τους σχετικούς κάδους, αλλά πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και η ασφάλεια των πολιτών.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE