Η Κουφαλίδου αποκάλυψε στην Αριστοτέλους πόσα χρόνια έκανε προσπάθειες για να αποκτήσει τον γιο της - VIDEO
04.12.2017 - 16:50
Μια πολύ ειλικρινή συζήτηση έκανε η οικοδέσποινα της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" την Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, με την καλεσμένη της.
Η Γιώτα Κουφαλίδου και η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησαν για τα παιδιά τους, τις εγκυμοσύνες τους, αλλά και για τα όσα είχαν ακούσει... προτού καταφέρουν να φέρουν τα παιδάκια τους στην ζωή.
Όπως αποκάλυψε η Γιώτα Κουφαλίδου προσπαθούσε για δύο χρόνια να μείνει έγκυος και κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της ακουσε πάρα πολλές φορές το ερώτημα αν είναι έγκυος ή πότε θα κάνει παιδί.
Τα δύο αυτά χρόνια για την Γιώτα ήταν πάρα πολύ δύσκολα με άσχημη ψυχολογία και πολλούς κακεντρεχείς και κακοπροέραιτους που έκαναν αδιάκριτες ερωτήσεις και δυσκόλευαν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές της.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».