Φεύγουν τέσσερα «όπλα» και κλονίζεται η «μεγάλη» ομάδα!

Φεύγουν τέσσερα «όπλα» και κλονίζεται η «μεγάλη» ομάδα!

Δεν θα φορέσουν ξανά τα ερυθρόλευκα τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τους Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ και Μίλιτς οι οποίοι άμεσα θα λύσουν τη συνεργασία τους και θα είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Όπως επισημαίνεται από τους Πειραιώτες οι λόγοι της απόφασης αυτής είναι καθαρά αγωνιστικοί. Και οι τέσσερις παίκτες είχαν λιγοστές συμμετοχές το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τους Ζντιέλαρ και Καρσελά να έχουν παίξει σε ματς των ερυθρολεύκων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο ότι κανείς από τους τέσσερις δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE