ΛΑΤΣΙΑ: Κάτω από αυτή την ταμπέλα υπάρχουν τόνοι σκουπιδιών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΤΣΙΑ: Κάτω από αυτή την ταμπέλα υπάρχουν τόνοι σκουπιδιών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με δημοσίευση του η διαδικτυακή ομάδα I Love Cyprus PE καυτηριάζει μια από τις χειρότερες συμπεριφορές της Κυπριακής κοινωνίας.

Όπως φανερώνει η ταμπέλα το συμβάν είναι στον Δήμο Λατσιών όπου στην επιγραφή αναγράφετε ότι απαγορεύεται στο συγκεκριμένο σημείο να ρίχνουν οτιδήποτε άχρηστο αντικείμενο.

Αν ήταν μόνο ένα πράγμα αυτό το οποίο βρισκόταν εκεί τότε θα μπορούσε κάποιος να πει ότι «ήταν απλά κάποιοι μικροί που ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία και να την δημοσιεύσουν».

Όμως όπως καταδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν είναι λίγα τα άχρηστα αντικείμενα τα οποία πετάγονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE