ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με 17χρονο μοτοσικλετιστή – Στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω κρισιμότητας της κατάστασης του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με 17χρονο μοτοσικλετιστή – Στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω κρισιμότητας της κατάστασης του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία μεταφέρθηκε 17χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Λεμεσό, το βράδυ της Δευτέρας 4/12.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΡΙΚ “Πρωινό Δρομολόγιο” το πρωί της Τρίτης 5/12, γύρω στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 17χρονος, στον παρακαμπτήριο δρόμο, στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος Ιταλός, που εξήλθε από πάροδο.

Η μοτοσικλέτα του νεαρού, φαίνεται να συγκρούστηκε στο πίσω μέρος του οχήματος, ενώ στη συνέχεια ο νεαρός χτύπησε σε διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Ο 17χρονος, μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα σπονδύλου και θώρακα.

Στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη, ενώ αφού συνελήφθη, επικαλούμενος αδιαθεσία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Δύο τα διατάγματα για ανακλήσεις οχημάτων - Τι προνοούν - Πόσα οχήματα ακινητοποιούνται

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE