Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας απειλούσε να πέσει από ταράτσα μετά από έφοδο της αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας απειλούσε να πέσει από ταράτσα μετά από έφοδο της αστυνομίας  - ΒΙΝΤΕΟ

Στην ταράτσα του κτιρίου που διέμενε ανέβηκε ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και απειλούσε να πέσει, μετά από έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά του

Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Μιχαήλ Σαακχασβίλι απειλούσε να πέσει από ένα κτίριο στο Κίεβο, μετά από έφοδο της Ουκρανικής αστυνομίας στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, δυνάμεις της αστυνομίας έριξαν την πόρτα του διαμερίσματος στο οποίο μένει και διεξάγουν έρευνες, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας και πρώην κυβερνήτης της Οδησσού ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου, από όπου απειλούσε να πέσει.

 

Ο Σαακασβίλι εισήλθε τον Σεπτέμβριο στην Ουκρανία, παρά το γεγονός ότι του είχε αφαιρεθεί η υπηκοότητα και κρίθηκε ένοχος για παράνομη είσοδο στη χώρα. Στη γένετειρά του, Γεωργία, διώκεται και η κυβέρνηση ζητά την έκδοσή του για κατηγορία της διαφθοράς.

"Θέλουν να με απαγάγουν επειδή προσπάθησα να προστατεύσω τον ουκρανικό λαό" έλεγε στο πλήθος που είχε μαζευτεί παρακολουθώντας το περίεργο θέαμα.

Τελικά, οι δυνάμεις ασφαλείας απομάκρυναν τον Σαακασβίλι από την ταράτσα

Πηγή:news247 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE