ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΥΡΙΑΣ: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου Σύρου – Μαρτυρίες τον θέλουν να είναι ο διακινητής

ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΥΡΙΑΣ: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου Σύρου – Μαρτυρίες τον θέλουν να είναι ο διακινητής

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 37χρονου Σύρου εξέδωσε γύρο στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 05/12 το δικαστήριο. Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στο σκάφος που ρυμουλκήθηκε στον Κάτω Πύργο το βράδυ της Δευτέρας 04/12.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως ο 37χρονος φέρεται να είναι ο διακινητής των 37 μεταναστών.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τρίτης 05/12 και οι 38 μετανάστες αναχωρήσαν για το για το Κέντρο Φύλαξης προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσιευμα, στις 20:50 το βράδυ της Δευτέρας 04/12, έγινε αντιληπτό από μέλη της Αστυνομίας, θαλάσσιο σκάφος να πλέει ανοικτά στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά Κάτω Πύργου, κατευθυνόμενο προς Κάτω Πύργο.

Το σκάφος ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από την Αστυνομική άκατο στο Λιμάνι Κάτω Πύργου γύρω στη 1:05 η ώρα.

Στο σκάφος επέβαιναν 33 άνδρες, μία γυναίκα και τέσσερα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE