ΠΑΦΟΣ: Τετραήμερη για τον 37χρονο υπάλληλο της ΑΗΚ

ΠΑΦΟΣ: Τετραήμερη για τον 37χρονο υπάλληλο της ΑΗΚ

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε την Τρίτη 5/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 37χρονου υπαλλήλου της Αρχής Ηλεκτρισμού για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Η σύλληψη του 37χρονου υπαλλήλου ημικρατικού οργανισμού έγινε την Δευτέρα 4/12 από την Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, δικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου, 2016 και Μαΐου, 2017.

Ο 37χρονος που μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου μετά τη σύλληψη του ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη του με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE