ΠΑΦΟΣ: Τετραήμερη για τον 37χρονο υπάλληλο της ΑΗΚ

ΠΑΦΟΣ: Τετραήμερη για τον 37χρονο υπάλληλο της ΑΗΚ

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε την Τρίτη 5/12 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 37χρονου υπαλλήλου της Αρχής Ηλεκτρισμού για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Η σύλληψη του 37χρονου υπαλλήλου ημικρατικού οργανισμού έγινε την Δευτέρα 4/12 από την Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, δικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου, 2016 και Μαΐου, 2017.

Ο 37χρονος που μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου μετά τη σύλληψη του ανακρινόμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη του με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE