Σε πύρινο κλοιό η Καλιφόρνια – 8.000 άνθρωποι εκκένωσαν τα σπίτια τους

Σε πύρινο κλοιό η Καλιφόρνια – 8.000 άνθρωποι εκκένωσαν τα σπίτια τους

Τεράστια πυρκαγιά μαίνεται στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα παραπάνω από 8.000 άνθρωποι να έχουν ήδη εκκενώσει τα σπίτια τους και ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του.

 

Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξεκίνησε στην κομητεία Βεντούρα και μέσα σε λίγες ώρες έκαψε 4.000 στρέμματα. Πλέον, το πύρινο μέτωπο απειλεί τις κομητείες Βεντούρα και Σάντα Πώλα.

 Σύμφωνα με το BBC, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο επιχειρώντας να ξεφύγει από τη φωτιά. Δύο κτίσματα κάηκαν και χιλιάδες νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

 Τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE