Νέα απόφαση από την Ομόνοια

Νέα απόφαση από την Ομόνοια

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια το Gala Diner που ήταν προγραμματισμένο να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο έχει παρθεί η απόφαση από το Δ.Σ. για να αναβληθεί.

Η ενημέρωση από την Ομόνοια:

To ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρία την αναβολή του αυριανού Gala Dinner.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE