Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Μπουφόν

Ο Ολυμπιακός βράβευσε τον Μπουφόν

Δεκαπέντε λεπτά πριν τη σέντρα στο Ολυμπιακός – Γιουβέντους ο Σάββας Θεοδωρίδης, εκ μέρους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, βράβευσε τον θρυλικό Τζιανλουίτζι Μπουφόν για τη συνολική προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Τον σπουδαίο Τζιανλουίτζι Μπουφόν βράβευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ματς με τη Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Τη βράβευση έκανε ένας άλλος θρυλικός τερματοφύλακας του παρελθόντος, ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Ιταλό τιμητική πλακέτα σαν ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης καριέρας του, η οποία πιθανότατα θα ολοκληρωθεί σε έξι μήνες, μετά τη λήξη της τρέχουσας σεζόν.

Κατά τη βράβευσή του «Τζίτζι», από τα μεγάφωνα του Καραϊσκάκη ακούστηκε χαρακτηριστικά το «ένας τζέντλεμαν του ποδοσφαίρου», ενώ φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και ανταπέδωσε.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE