ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση των 95 κ. κοκαΐνης στον Ζωδιάτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση των 95 κ. κοκαΐνης στον Ζωδιάτη

strong> Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό  επέβαλε την  Τετάρτη 06/12, 19 χρόνια ποινή φυλάκισης στον δεύτερο κατηγορούμενο για την υπόθεση των 95 κιλών κοκαΐνης.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Ζωδιάτη από τη Λάρνακα που κρίθηκε ένοχος στις αρχές Νοεμβρίου μετά από πολύμηνη δικαστική διαδικασία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στις 24 Μαρτίου του 2015, όταν μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν όχημα τύπου βαν φορτωμένο κοκαΐνη στην περιοχή Μουταγιάκας.

Το όχημα προηγουμένως ήταν σταθμευμένο στον Εναέριο.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ είχαν συλλάβει τότε τρία άτομα.

Ο οδηγός του βαν ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος Στέλιος Καλλής από το Παραλίμνι, ο οποίος ήταν υπόδικος από τον Μάρτιο του 2015 αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών μαζί με τον συγκατηγορούμενο του, απαλλάγηκε των κατηγοριών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top