ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση των 95 κ. κοκαΐνης στον Ζωδιάτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση των 95 κ. κοκαΐνης στον Ζωδιάτη

strong> Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό  επέβαλε την  Τετάρτη 06/12, 19 χρόνια ποινή φυλάκισης στον δεύτερο κατηγορούμενο για την υπόθεση των 95 κιλών κοκαΐνης.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Ζωδιάτη από τη Λάρνακα που κρίθηκε ένοχος στις αρχές Νοεμβρίου μετά από πολύμηνη δικαστική διαδικασία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στις 24 Μαρτίου του 2015, όταν μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν όχημα τύπου βαν φορτωμένο κοκαΐνη στην περιοχή Μουταγιάκας.

Το όχημα προηγουμένως ήταν σταθμευμένο στον Εναέριο.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ είχαν συλλάβει τότε τρία άτομα.

Ο οδηγός του βαν ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος Στέλιος Καλλής από το Παραλίμνι, ο οποίος ήταν υπόδικος από τον Μάρτιο του 2015 αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών μαζί με τον συγκατηγορούμενο του, απαλλάγηκε των κατηγοριών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE