Επεισόδια στο συλλαλητήριο για τον Γρηγορόπουλο -Ξεκίνησε η μαθητική πορεία - ΦΩΤΟ - BINTEO

Επεισόδια στο συλλαλητήριο για τον Γρηγορόπουλο -Ξεκίνησε η μαθητική πορεία - ΦΩΤΟ - BINTEO

Επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Ακαδημίας, ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και ΜΑΤ λίγο πριν ξεκινήσει η μαθητική πορεία για την επέτειο των 9 ετών από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα συγκεντρωμένων εκτόξευσε πέτρες και φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με κρότου λάμψης και χρήση χημικών. Τελικά μετά από μία ώρα καθυστέρησης και αφού ηρέμησε η κατάσταση, ξεκίνησε το συλλαλητήριο.

Ολα ξεκίνησαν από την οδό Ρήγα Φεραίου, μεταξύ Ακαδημίας και Πανεπιστημίου στο ύψος των Προπυλαίων. Οι κουκουλοφόροι πρώτα επιτέθηκαν σε κλούβα στης ΕΛ.ΑΣ., στη συνέχεια πέταξαν φωτοβολίδες και άναψαν φωτιές στον πεζόδρομο της Σίνα. Τα ΜΑΤ απάντησαν με χημικά και κρότου λάμψης, ενώ εκείνη την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά.  

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απωθήσουν από το σημείο τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι παρέμεναν στα Προπύλαια και άρχισαν να σπάνε πεζοδρόμια και μάρμαρα προκειμένου να συγκεντρώσουν «πολεμοφόδια», ενώ ξήλωσαν τις λαμαρίνες γύρω από την Ακαδημία για να στήσουν οδοφράγματα.


ΠΗΓΗ: iefimerida.gr 



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE