ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γιος πρώην αστυνομικού και πτυχιούχος (!) ο 35χρονος καταδικασθέντας για τα 95 κιλά κοκαΐνης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γιος πρώην αστυνομικού και πτυχιούχος (!) ο 35χρονος καταδικασθέντας για τα 95 κιλά κοκαΐνης

 Άλλη μια σοβαρή υπόθεση κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών που απασχόλησε την κοινή γνώμη έφτασε στο τέλος της.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό  επέβαλε την Τετάρτη 06/12, 19 χρόνια φυλάκιση στον δεύτερο κατηγορούμενο.

Πρόκειται για τον 35χρονο Γιώργο Ζωδιάτη από τη Λάρνακα που κρίθηκε ένοχος στις αρχές Νοεμβρίου μετά από πολύμηνη δικαστική διαδικασία.

Στην πολυσέλιδη απόφασή του το Κακουργιοδικείο Λεμεσού έλαβε υπόψη τις προσωπικές και οικογενειακές συνθήκες του 35χρονου.

Μάλιστα, αυτές προκάλεσαν αίσθηση καθώς πρόκειται για πρόσωπο το οποίο μεγάλωσε με πατερά αστυνομικό και μητέρα τραπεζικό υπάλληλο. Ο ίδιος έχει και πτυχίο από ανώτατη σχολή.

 Συγκεκριμένα ο 35χρονος Ζωδιάτης αποφοίτησε το Μετσόβιο Πολυτεχνείο και απόκτησε Πανεπιστημιακό   Δίπλωμα   στον   κλάδο Μηχανολόγος-Μηχανικός. Έχει δυο μεγαλύτερες αδελφές, ενώ οι σχέσεις του με τα μέλη της οικογένειας του σύμφωνα με την έκθεση του Γραφείου Ευημεριάς περιγράφονται ως πολύ καλές.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση ήρθε στο φως στις 24 Μαρτίου του 2015, όταν μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν όχημα τύπου βαν φορτωμένο κοκαΐνη στην περιοχή Μουταγιάκας.

Το όχημα προηγουμένως ήταν σταθμευμένο στον Εναέριο.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ είχαν συλλάβει τότε τρία άτομα.

Ο οδηγός του βαν ήταν μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος Στέλιος Καλλής από το Παραλίμνι, ο οποίος ήταν υπόδικος από τον Μάρτιο του 2015 αντιμετωπίζοντας κατηγορίες κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών μαζί με τον συγκατηγορούμενο του, απαλλάγηκε των κατηγοριών.

Άξιο αναφορά είναι πως η ποινή που επιβλήθηκε στον 35χρονο είναι συντρέχουσα καθώς από τις  27.03.2015 είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές.

 Ι.Μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: 19 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση των 95 κ. κοκαΐνης στον Ζωδιάτη

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top